Kleine en middelgrote ondernemingen & zzp’ers

De administratie (bij de meeste ondernemers het liefst ver weg gestopt) is helaas een noodzakelijk “kwaad”. Uiteindelijk dient de ondernemer te weten wat er in zijn bedrijf omgaat en nog belangrijker; wanneer de administratie niet goed controleerbaar geschiedt kan de fiscus de bewijslast omkeren.

Ons kantoor verzorgt uw administratie per BTW periode (maand, kwartaal of jaar). Wij verzorgen uw verslaggeving naar u behoefte, minimaal 1 keer per jaar (fiscale eis). Maar het kan ook per kwartaal of per halfjaar. Wij houden bij het voeren van uw administratie en het opstellen van uw jaarrekening rekening met alle fiscale aspecten.

U kunt bij ons terecht voor de complete boekhouding, de facturering, loonadministraties, fiscale zaken zoals vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en andere belastingzaken, controles, en indien gewenst, fiscale en pensioen advisering en alle overige financiëel economische vraagstukken met betrekking tot uw bedrijfsvoering. Ons kantoor werkt met Accountview en Elsevier software.

  • Vaste prijs afspraak welke per maand of kwartaal gefactureerd wordt
  • Al meer dan 30 jaar praktijkervaring
  • Korte lijnen waardoor snelle verwerkingstijd mogelijk is

“U krijgt bij ons wat u zocht, geen gefactureerde uren maar een vaste prijs!”